26 Mart 2016 Cumartesi

İnternetten Bitcoin Kazanma 2016

Merhaba arkadaşlar son zamanlar popüler olan bir kripto para birimi olan bitcoin ile ilgili binlerce para kazanma yöntemi çıktı.Ben ise bu sitelerden en iyi olanları topladım ve adım adım nasıl aylık ek gelir elde edeceğinizi göstereceğim. Sanal Bitcoin kazı birimi yani GHS kiralama (cloud mining) bu aralar bayağı arttı.Ben size bugün bu konudaki en elverişli siteyi ve bu siteden kazanmanız için devamlılığı nasıl sağlayacağınızı göstereceğim İlk başta kayıt olmamız gereken siteler : 1: Faucetimiz(Bitcoin Musluğu yani devamlılık sağlayacak site) : http://bc.vc/C1156G 2: Cloud mining sitesi : http://bc.vc/1grcIq 1.ci siteye kaydoluyoruz ve siteyi alta alıyouz. Bu site beklediğimiz zaman bize biraz satoshi kazandıran bir site (ödeme almışlığım var merak etmeyin) 2.ci siteye kaydolunca bize 1500 dogecoins veriyor. Bu coinleri CLD ye yani cloud mining birimine dönüştüreceğiz.(Hemen logoyu görebilirsiniz) Sonra cldyi alınca eski sayfaya geri dönüp CLD ye basıyoruz. Bu şekilde aldıgımız CLDler ile daha fazla CLD kazanacağız. Bu şekilde neredeyse hiç kar edemezsiniz 1-2 ay boyunca.ama attıgım sitelerden bitcoin yollamayla ve çok az bir yatırımla aylık fena ek gelir elde ederiz. 1. ci siteyi 15-20dk da bir kontrol edeceğiz ve hep satoshileri çekeceğiz. 0.001 BTC olunca ise 2. ci siteye girip solda yatırım için cüzdanlara giriyoruz. Ordan cüzdanımızın kodunu kopyalıyoruz ve 1.ci sitede Withdrawa basıyoruz. Oraya yapıştırıyoruz ve ödemeyi bekliyoruz. Ödeme gelince bu btc leri yine CLD ye çeviriyoruz.Bunu bir miktar daha yapıyoruz. Yeterli olduguna kanaat getirdiğiniz kadar CLD biriktirince BTC ye basıyoruz. Ve Bitcoin kasmaya başlıyoruz. istediğiniz kadar btc olunca cüzdanımıza çekiyoruz. VE BU ÖMÜR BOYU DEVAM EDİYOR!HİÇ KAYBETME YOK!

Minecraft account token

Hi guyz today i give u minecraft free accountz. Dilgaf:god8ubsvo3e57u686adqlkak1n xanderrainey@gmail.com:proffeso1 Diggncraft:u8self0pa5v8uhfaavtqc1vicj BoomerOUSooner:3bveu6pn9cqeoeame11anm2uje Shalda:hrgufj9jc5ehkb4au55iikvu6t 03bimalimadingdong30@live.com:Redfred93 have fun

20 Mart 2016 Pazar

%100 Doğal Kas Yapma!Tamamen Sağlıklı!

Merhaba Arkadaşlar!Blogumuzun ilk paylaşımı vücut ile ilgili olsun! Biliyorsunuz ki kas yapmak bu aralar çok moda.Ve tabi moda olan birşeyi kullanarak insanı söğüşlemeyi milletçe seviyoruz.Ucuza protein tozları,vücudu bozan haplar,dengesiz programlar vs. vs. Ben ise bunları en doğal haliyle evde yaparak tamamen doğal bir vücutla plajda hava atmanızı sağlayacağım. Adım 1: Doğal Protein: Doğal protein için gerekli besinleri hepimiz biliyoruz.Bunlardan tüketmek gerek.Ama gidipte kahvaltıda 8 tane yumurta yerseniz otobüste götünüz genişlercesine osurursunuz ve otobüsten atılırsınız. Hergün yumurta dışında bir adet daha kaynağımız var. Tabiki ET! Ama fazla et zarar da veriyor.Bunun için biz normal derece et yiyip falaca ET SUYU içeceğiz!Evet et suyu! Evde et yemeği varsa bu et suyunu şişeleyin.Okula giderken veya dışarı çıkarken yarım litrelik şişeye 3/1 oranla et suyu ve 3/2 oranla normal su katın.Tadı çok fena olmaz ve bir protein tozundan daha yararlıdır. Ama her zaman et yemeği olmadığı için bir alternatifimiz de var. ET BULYON! Evet biraz iğrenç gelicek ama yarım litre suya çeyrek bulyon atarsanız bir et suyu fatdası görürsünüz. Ve hareketler. Hareketler vücudunuza göre dedğişmelidir.Bunlar sadece zayıflık-şişmanlık oranına göre değil vücudunuzun formuna göre de değişir. Kiloya göre Zayıf : 15 şınav 20 mekik.Her hafta 5 er 5 er artır. Orta : 15 şınav 15 mekik. Her hafta 3 er 3 er arttır. Şişman : 5 şınav 10 mekik.İlk 2 hafta artırma.Sonra 3 er 3 er arttır. Forma göre: Formda(yani düzenli spor yapan,vücudu çalışan) Haftada 5 gün, Çarşamba ve Pazar dinlenme günü. Yarı yarıya(yani her gün yürüyen,hareket eden ama fazla düzenli spor yapmayan) Haftada 4 gün. Çarşamba ve haftasonu dinlenme.Ama cumartesi gecesi 2 şınav çekin hamlamayın. Formda değil(yani hiç yürümeyen etmeyen) Haftada 3 gün.3. hafta 4 e sonra 5 e çıkarın. Bu şekilde yaklaşan yaz tatilinde vücudunuzu forma sokabilirsiniz!